Scared RPG

Scared este un server infiintat pe data de 28.03.2015! Suntem membrii seriosi va asteptam aici: 92.84.115.72


  Helpers - Informatii Utile

  Share
  avatar
  AlexRazvy
  Admin

  Posts : 63
  Join date : 2015-03-28

  Helpers - Informatii Utile

  Post by AlexRazvy on Fri Apr 17, 2015 10:39 pm

  -Helperul are obligatia de a raspunde politicos si de a ajuta playerii ce-i solicita ajutorul la /n sau /report.
  -Helperul nu trebuie sa abuzeze sub nici-o forma de functie, acesta va fi pedepsit ca atare.
  -Helperul dupa ce va da un /nre va trebui sa faca un screen-shot (F8) cand a raspuns unui player sau cand a dat /cr cuiva ce a cerut ajutor pe /report.
  -Helperul este obligat sa cunoasca intreg regulamentul serverului!
  -Helperul are responsabilitatea de a acorda minim 10 nre-uri zilnic.
  -Helperul trebuie sa fie rabdator si sa pastreze un limbaj adecvat.
  -Helperul ce capata tokens raspunzand la /nre-uri poate cumpara de ele helper level up, poate sa-si schimbe numele si sa-si dea clear FP.
  -Helperul nu are voie sa foloseasca vreun cheat, acest lucru va duce la stergerea helperului si la banarea playerului respectiv.
  -Helperul la level 1 are urmatoarele comenzi ce-i pot fi la indemana: /reports (arata reporturile actuale), /ar id (accepti un report), /dr id (stergi un report), /x (comunici dupa ce ai acceptat un report cu respectivul), /cr (inchei un raport, lasand un text de exemplu: "Ai primit spawn", /re (o metoda de a comunica cu ceilalti), /pm (Lasi un private message unui player), /hshop (shop-ul helperilor), /nre (raspunzi unui playeri pe chat-ul ce ti-a solicitat ajutorul de pe chat-ul /n), /nmute (acorda mute unui jucator, ce foloseste chat-ul /n in scop abuziv, aiurea), /nunmute (acorda unmute unui player ce a primit mute pe chat-ul /n), /e (chat-ul helperilor), /get (aduce un player la tine), /mute (acorda mute general unui player), /unmute (deblocheaza mute-ul unui jucator), /desync (arata playerii ce au desync)
  -Helperul la level 2 are urmatoarele comenzi ce-i pot fi la indemana: /check (verifica un jucator, ai apare statusul sau si celelalte date ale sale din joc), /kick (acorda kick unui jucator), /skick (silent-kick, este folosita pentru a acorda kick unui player, insa astfel nu se va vedea cine a acordat kick-ul).
  -Helperul la level 2 are urmatoarele comenzi ce-i pot fi la indemana: /spawn id (acorda spawn unu playeri) si /car (afiseaza o lista de masini, ce pot fi selectate cu mouse-ul).
  Atentie!
     -Helperii nu au voie sa favorizeze pe nimeni, trebuie sa fie impartiali.
     -Helperii nu au voie sa abuzeze de comanda /car. Va puteti lua o masina din /car numai atunci cand nu aveti cu ce sa mergeti, nu dati /car, va luati masina si o lasati acolo, dupa care mai luati inca una.
    -Helperii sunt obligati sa se prezinte la sedinta staff-ului, atunci cand li se solicita. Cine nu poate sa vina va trebui sa anunte owner-ul / co-ownerul de absenta acestuia.
    Nu uitati! Sunteti niste playeri model, si trebuie ca sa fiti un exemplu bun pentru ceilalti playeri. Trebuie sa dati dovada de maturitate si seriozate!

   Current date/time is Fri Mar 22, 2019 5:16 pm